Δημιουργήστε ΔΩΡΕΑΝ την δική σας αγγελία!

Επιτυχημένη αγγελία

5:09 π.μ. 0 Comments



Επιτυχημένη αγγελία

Διαβάστε παρακάτω μερικούς τρόπους που θα κάνουν την αγγελία σας επιτυχημένη.

1. Ανεβάστε στην αγγελία σας αρκετές φωτογραφίες
ώστε ο επισκέπτης/υποψήφιος αγοραστής της αγγελίας να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για το προϊόν που θέλετε να πουλήσετε. 

2. Συμπληρώστε όλα τα πεδία που σας ζητούνται κατά την δημιουργία αγγελίας
ώστε ο επισκέπτης/υποψήφιος αγοραστής κατά την σύνθετη αναζήτηση αγγελιών να μπορεί να δει και την δική σας αγγελία.

3. Τοποθετήστε την αγγελία στην σωστή κατηγορία
ώστε ο επισκέπτης/υποψήφιος αγοραστής να μπορεί να την εντοπίσει επιλέγοντας να δει αγγελίες από μία συγκεκριμένη κατηγορία.

4. Σωστός τίτλος
Γράψτε ένα μικρό τίτλο. Αποφύγετε να γράψετε τις λέξεις πωλείται, ενοικιάζετε κτλ. Οι μεγάλοι τίτλοι σπάνια θα διαβαστούν από τον βιαστικό επισκέπτη/ υποψήφιο αγοραστή.

5. Σωστή περιγραφή
Η περιγραφή του προϊόντος θα πρέπει να είναι σχετικά μικρή και περιεκτική, να μην αφήνει κενά ή ερωτήματα στον επισκέπτη/ υποψήφιο αγοραστή αλλά και να μην τον κουράζει. Αποφύγετε την παραπλάνηση σχετικά με τον προϊόν που επιθυμείται να πουλήσετε.

6. Συμπληρώστε την σωστή διεύθυνση σας
σε περίπτωση που μπορείτε να στείλετε το προϊόν και σε άλλες περιοχές μην ξεχάσετε να το γράψετε στην περιγραφή. Ακόμα μην ξεχάσετε να γράψετε αν θα αναλάβετε τα έξοδα αποστολής εσείς ή ο επισκέπτης/ υποψήφιος αγοραστής.

7. Τιμή
Φροντίστε η τιμή να είναι ελκυστική, ένα προϊόν που πωλείται στην τιμής της αγοράς σπάνια θα πουληθεί.

8. Κοινοποιήστε την αγγελία σας στο facebook
Κάτω από την φόρμα επικοινωνίας της κάθε αγγελίας υπάρχει το κουμπί κοινοποίηση του facebook, πατώντας το κοινοποιείτε η εκάστοτε αγγελία στο προφίλ σας στο facebook . Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνετε η αγγελία σας να γίνει περισσότερο γνωστή.

9. Συχνός έλεγχος του e-mail σας
Καλό θα ήταν όταν έχετε δημιουργήσει μία αγγελία να ελέγχετε τακτικά το e-mail σας γιατί κάποιος επισκέπτης/ υποψήφιος αγοραστής μπορεί να έχει κάποιες απορίες σχετικά με την αγγελία και να θελήσει να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail (μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της αγγελίας). Τότε εσείς θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του όσο πιο γρήγορα γίνετε.

10. Ανανέωση αγγελίας
Καλό θα ήταν να ανανεώνετε την αγγελία σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Με την ανανέωση της αγγελίας επιτυγχάνετε να εμφανίζετε η αγγελία σας πρώτη έως ότου δημιουργηθεί νέα αγγελία.

>>Δημιουργία αγγελίας<<



0 σχόλια:

Γράψτε το σχολιό σας!