Δημιουργήστε ΔΩΡΕΑΝ την δική σας αγγελία!

5 μήνες κοντά σας!

5:29 π.μ. 0 Comments



Aggelies.4ty.gr |δωρεάν δημιουργία αγγελιών

Κλείνουμε 5 μήνες από την ημέρα που δημοσιεύσαμε την ιστοσελίδα μας aggelies.4ty.gr όπου μπορεί ο κάθε ένας από εσάς να δημιουργήσει εντελώς δωρεάν τις δικές του αγγελίες. Δε θα το αναφέραμε αυτό το γεγονός, αλλά νιώσαμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για το ενδιαφέρον σας και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του άρθρου.  

Εργαστήκαμε σκληρά και αφιερώσαμε πολύ χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο. Το ενδιαφέρον που δείξατε είναι μία πολύ μεγάλη ικανοποίηση για εμάς και είμαστε πεπεισμένοι ότι άξιζε ο χρόνος που αφιερώσαμε. Από την πρώτη μέρα δείξατε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη σας για την ιστοσελίδα μας δημιουργώντας τις δικές σας αγγελίες, αλλά και αγοράζοντας αγγελίες από τους χρήστες μας. 

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όσους το έχουν ανάγκη. Χαιρόμαστε πραγματικά να βοηθάμε σε αυτές τις δύσκολές οικονομικά μέρες που περνάμε.  
  
Σας ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε ότι θα ήμαστε δίπλα σας και θα σας βοηθάμε ώστε να " πωλούνται " οι αγγελίες σας και να βγαίνετε κερδισμένοι.

Μη ξεχνάτε,
η ομάδα του aggelies.4ty.gr είναι δίπλα σας για τυχόν απορίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζετε κατά την δημιουργία αγγελίας μέσα από την σελίδα μας στο facebook.  

Με εκτίμηση
η ομάδα του aggelies.4ty.gr  


0 σχόλια:

Γράψτε το σχολιό σας!