Δημιουργήστε ΔΩΡΕΑΝ την δική σας αγγελία!

Κατηγορίες Αγγελιών - Διάρκεια Προβολής Αγγελίας - Έλεγχος Αγγελίας

O 4TY.GR σας επιτρέπει να αναρτήσετε ένα πλήθος αγγελιών, διαφόρων κατηγοριών, στις 4ty Αγγελίες. Μπορείτε κατ’αρχήν να πουλήσετε κάποιο αντικείμενο που δεν χρειάζεστε, όπως για παράδειγμα έπιπλα, αυτοκίνητα ή και σπίτι. Εάν δεν θέλετε να πουλήσετε κάτι, μπορείτε να το ενοικιάσετε π.χ. διαμέρισμα, αυτοκίνητο. Μία άλλη εναλλακτική αποτελούν οι αγγελίες ανταλλαγής, ανταλάσσοντας το αντικείμενο που δεν χρειάζεστε με κάτι άλλο. Ακόμα, μπορείτε να χαρίσετε πράγματα σε κάποιους που το έχουν ανάγκη. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των υπηρεσιών, σας δίνουμε τη δυνατότητα να ανεβάσετε την αγγελία σας και να διαφημίσετε δωρεάν τη δουλειά σας! Τέλος έχετε το δικαίωμα να ανεβάσετε αγγελία για κάποια θέση εργασίας για την επιχείρηση σας! Ανεβάστε την αγγελία σας λοιπόν στην σωστή κατηγορία και αποκομίστε όλα τα οφέλη!

Δημιουργία Δωρεάν Αγγελίας

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όλα τα μέλη του aggelies.4ty.gr έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν κάθε αγγελία τους για 12 μήνες. Σε περίπτωση που δεν έχει εκπληρωθεί ο σκοπός της αγγελίας στο διάστημα αυτό και θέλετε να συνεχιστεί η προβολή της, θα πρέπει να δημιουργήσετε εκ νέου την αγγελία ή να ενημερώσετε την ομάδα των 4ty Αγγελιών πριν τη λήξη της, ώστε να προβεί στην ανανέωση της.

Για να εγκριθεί η αγγελία σας θα περάσει από έλεγχο από την ομάδα των Αγγελιών. Θα πρέπει να γνωρίζετε εξ’αρχής τα προϊόντα που απαγορεύεται να αναρτηθούν στη σελίδα:

- Ναρκωτικά - καπνοί - τσιγάρα
- Εμπόριο παιδιών - Ανθρώπινα μέλη και όργανα
- Όπλα οποιουδήποτε τύπου
- Πορνογραφικό υλικό και Παιδική πορνογραφία
- Τζόγος και στοιχήματα
- Τραπεζικές μετοχές και τίτλοι ή μετοχές, πιστωτικές κάρτες
- Κλεμμένα ή λαθραία αντικείμενα
- Διευθύνσεις email, Λογαριασμοί από ιστοσελίδες, Τηλεφωνικά νούμερα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να θεωρηθεί προσωπικό δεδομένο και έχει αποκτηθεί χωρίς την έγκριση του ιδιοκτήτη (ταυτότητες - διαβατήρια - διπλώματα οδήγησης κτλ).
- Πράγματα που παραβιάζουν το νόμο περί της πνευματικής ιδιοκτησίας
- Κομμάτια ιστορικής, πολιτιστικής κληρονομιάς & έργα τέχνης
- Προσβλητικό υλικό

Η ομάδα των 4ty Αγγελιών φροντίζει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έτσι ώστε οι αγγελίες σας να προβάλλονται σωστά σε δεκάδες επισκέπτες καθημερινά!

0 σχόλια:

Γράψτε το σχολιό σας!