Δημιουργήστε ΔΩΡΕΑΝ την δική σας αγγελία!

Tips για να ανεβάσετε μια επιτυχημένη αγγελία και να προσελκύσετε πιθανούς αγοραστές – ενοικιαστές!

Οι 4ty Αγγελίες σας δίνουν τη δυνατότητα να αναρτήσετε εντελώς δωρεάν τη δική σας αγγελία για να πουλήσετε κάποιο αντικείμενο που δεν χρειάζεστε ή να προβάλετε κάποια υπηρεσία που προσφέρετε.  Μία αγγελία ανάμεσα σε πολλές πρέπει να τραβήξει το ενδιαφέρον έτσι ώστε να καταφέρετε τελικά να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε γρήγορα αυτό που θέλετε. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένα tips που θα κάνουν την αγγελία σας πιο ελκυστική στους πιθανούς αγοραστές!
 
Καταρχήν είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε την κατάλληλη κατηγορία! Μπορεί να σας φαίνεται απλό αλλά πρέπει να επιλέξετε την ακριβή κατηγορία έτσι ώστε όταν κάποιος εισέλθει στην συγκεκριμένη κατηγορία να βρει κάτι που όντως τον ενδιαφέρει.

Το κείμενο είναι καθοριστικό. Σκέψου τα σημαντικά οφέλη που έχει να προσφέρει η αγγελία σου στους  πιθανούς αγοραστές και ανέφερε τα έτσι ώστε να κατανοήσουν οι πιθανοί αγοραστές τί μπορεί να αποκομίσουν. Προσπάθησε να προσελκύσεις την προσοχή τους βάζοντας τον εαυτό σου στη θέση τους και τί θα ήθελες να δεις στην συγκεκριμένη κατηγορία. Το κείμενο πρέπει να είναι σχετικά σύντομο αλλά και να έχει μία καλή ανάλυση των χαρακτηριστικών του προϊόντος. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε όσους βλέπουν την αγγελία σας να διαμορφώσουν μία ολοκληρωμένη άποψη.

Η τιμή επίσης είναι πολύ σημαντική. Καλό είναι να είναι χαμηλή και να εμφανίζεται (να μην την αποκρύπτετε δηλαδή). Αν υπάρχουν άλλες αγγελίες με χαμηλή μάλιστα τιμή πιθανότατα θα τις επιλέξουν καθώς η τιμή είναι ένας σημαντικός παράγοντας όσον αφορά την αναζήτηση αγγελιών.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι προσεκτικά τραβηγμένες και με υψηλή ανάλυση για να δείξουν καλά αυτό που θέλεις να πουλήσεις. Όλοι στις αγγελίες θέλουν αυτό που θα πάρουν να είναι καλοδιατηρημένο για αυτό και οι φωτογραφίες είναι χρήσιμες για να αποδείξουν ότι το αντικείμενο σας είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμο προς πώληση – ενοικίαση.

Extra Tip: Μην ξεχάσεις να προωθήσεις την αγγελία σου στα social media έτσι ώστε να το δει περισσότερος κόσμος!

0 σχόλια:

Γράψτε το σχολιό σας!