Δημιουργήστε ΔΩΡΕΑΝ την δική σας αγγελία!

Συχνές ερωτήσεις για τις αγγελίες 4ty! (FAQs)

Με τις Αγγελίες 4ty μπορείτε να αναρτήσετε εύκολα και δωρεάν τις αγγελίες σας (απεριόριστες) στο διαδίκτυο με πανελλαδική κάλυψη. Δείτε τις απαντήσεις σε ορισμένες συνηθισμένες ερωτήσεις οι οποίες μπορεί να απασχολούν και εσάς!


Σε τι χρησιμεύει το agggelies.4ty.gr;

Καταχωρώντας αγγελίες στο aggelies.4ty.gr κερδίζετε χρήματα και Πουλάτε – Ενοικιάζετε – Χαρίζετε – Ανταλλάσετε πράγματα που δε χρειάζεστε πια. Μπορείτε επίσης να καταχωρήσετε και τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχετε άλλα και να βρείτε δουλειά ή εργαζόμενο.

Πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό (εγγραφή) για να καταχωρίσω μία αγγελία;

Για να μπορέσετε να καταχωρήσετε έστω και μία αγγελία θα χρειαστεί να προβείτε στη δημιουργία λογαριασμού.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο aggelies.4ty.gr;

Στο aggelies.4ty.gr μπορείτε να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα αποκτώντας τη δυνατότητα να καταχωρήσετε όσες αγγελίες επιθυμείτε.

Στην αρχική σελίδα του aggelies.4ty.gr, πάνω δεξιά υπάρχει το κουμπί «Εγγραφή Δωρεάν», πατώντας το σας ανοίγει η σελίδα που σας ζητάει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Αφού συμπληρώσετε τα αληθινά σας στοιχεία (όνομα, e-mail, κωδικό, τηλέφωνο, κινητό προαιρετικά, περιοχή και δήμο) επιλέξτε εάν είστε Ιδιώτης ή Εταιρία. Τέλος, επιλέξτε εάν επιθυμείτε στις αγγελίες σας να φαίνονται τα στοιχεία σας (τηλέφωνο, κινητό και όνομα) και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Εγγραφή.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία σας αλλάξει θυμηθείτε να ενημερώσετε το λογαριασμό σας (αφού είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας) πατώντας από το Μενού « Επεξεργασία Προφίλ» και αφού πραγματοποιήσετε την αλλαγή πατήστε αποθήκευση.

Πώς θα συνδεθώ στο λογαριασμό μου;

Για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, απλά επισκεφτείτε την σελίδα aggelies.4ty.gr και πατήστε το κουμπί Σύνδεση. Συμπληρώστε το e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια πατήστε «Σύνδεση».

Πώς μπορώ να δημιουργήσω αγγελία/ες;

Πρώτος τρόπος (χωρίς να είστε συνδεδεμένοι)

Επισκεφτείτε τη σελίδα aggelies.4ty.gr. Πάνω αριστερά υπάρχει η επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας». Αφού πατήσετε πάνω στην επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας», στη σελίδα που σας εμφανίζει επιλέξτε εάν θέλετε να κάνετε σύνδεση ή εγγραφή πριν προβείτε στη δημιουργία αγγελίας (σε περίπτωση που είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας δείτε τον Δεύτερο τρόπο). Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητάει ανάλογα με το τι έχετε επιλέξει, Σύνδεση ή Εγγραφή, στη συνέχεια επιλέξτε την κατηγορία «Πώληση-Ενοικίαση-Ανταλλαγή-Χρίζετε-Υπηρεσίες-Εργασία» και στη συνέχεια την υποκατηγορία που επιθυμείτε. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της αγγελίας πατήστε «Δημιουργία».

Δεύτερος τρόπος (είστε συνδεδεμένοι)

Αφού είστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας πάνω αριστερά υπάρχει η επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας».Αφού πατήσετε πάνω στην επιλογή «Δημιουργία Αγγελίας», στη σελίδα που σας εμφανίζει επιλέξτε την κατηγορία «Πώληση-Ενοικίαση-Ανταλλαγή-Χρίζετε-Υπηρεσίες-Εργασία» και στη συνέχεια επιλέξτε την υποκατηγορία της αρεσκείας σας. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της αγγελίας πατήστε «Δημιουργία».

Σας υπενθυμίζουμε ότι η αγγελία περνάει από έγκριση από την ομάδα του aggelies.4ty.gr και θα δημοσιευτεί εάν και εφόσον υπόκειται στους όρους χρήσης, μέσα στο χρονικό διάστημα των δύο ημερών.
Πώς μπορώ να δω τις αγγελίες μου;

Αφού είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας
α) δεξιά υπάρχει το «Μενού», πηγαίνετε πάνω το ποντίκι και πατήστε «Οι αγγελίες σας».
β) πηγαίνετε και πατήστε τέρμα δεξιά της οθόνης που υπάρχει το κουμπί «Οι αγγελίες σας»
Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε, να επεξεργαστείτε ή και να διαγράψετε τις αγγελίες.

0 σχόλια:

Γράψτε το σχολιό σας!